Oldal kiválasztása

Győr, 2020 október 9.

A régió legnagyobb networking rendezvénye!
A régió legnagyobb networking rendezvénye

HOL?

ETO PARK Business Hotel,
Győr, Nagysándor József u. 31.

MIKOR?

2020. október 9.
Péntek

Milyen lesz? Nézd meg videónkat és megtudod!

Miért érdemes eljönnöd?
  • Ez a régió legnagyobb networking rendezvénye.
  • Itt találkozik a BNI Északnyugat régió közössége.
  • Fantasztikus előadásokat hallhatsz sikeres vállalkozóktól, amiket Te magad is tudsz hasznosítani.
  • Közel 200 vállalkozóval találkozhatsz, köthetsz új üzleti kapcsolatokat.
  • A körasztalos networking során be tudsz mutatkozni alkalmanként 8-10 főnek, így a nap során akár 50-60 vállalkozónak is. Nem is beszélve a reggeliről és ebédről, ahol további kapcsolatokkal gazdagodhatsz.
  • Stratégiai partnereket, beszállítókat vagy épp új ügyfeleket találhatsz.
  • Csodálatos kiállítóink lesznek, akik különleges ajánlatokkal várnak.

Kiktől tanulhatsz?

Idén is fantasztikus cégvezetőktől és előadóktól tanulhattok olyan networking és cégépítési tippeket, amiket a saját cégetekben is azonnal alkalmazni tudtok.

A meghátrálás ellenszere: a sikeres stratégiai partnerség

Enrico Maggit 2010 ben hívták meg az első BNI találkozójára. Annak ellenére, hogy a BNI felkeltette az érdeklődését, továbbra is kételkedett ebben a szervezeti rendszerben. Közel három évébe telt, mire valóban megértette a BNI filozófiáját és a benne rejlő lehetőségeket. Azóta a Tiroli BNI régió működtetésében nemcsak a munkáját, hanem életcélját, küldetését és szenvedélyét is megtalálta.

Tirol aránylag kis régiónak számít a maga 750 000 lakosával, de a BNI közösséget 10 csoportjával és két új alakuló csoportjával így kb. 300 taggal erősíti. Az elmúlt 3 évben Tirol mindig ott volt a top 3 régió között a BNI németajkú területén.

Számára a “Megváltoztatjuk, ahogy a világ üzletel”, azt jelenti hogy a lánya, Tamina olyan világban fog felnőni, ahol a vállalkozók hozzáadott értéket adnak a társadalom részére, miközben saját értékrendjükkel harmóniában, az “Aki ad az nyer” alapon tevékenykednek.

Enrico Maggi

Régióigazgató
BNI Tirol, Ausztria

A bevételt tervezni kell, a kiadással meg számolni

Zsuzska az iskolapadot már vállalakozóként hagyta el, a családi példát követve felismerte hogy egy cégben a bevételt tervezni kell a kiadással meg számolni.

BNI tagként megtapasztalta a személyes találkozók erejét és tudta hogy ilyen kapcsolatokon keresztül, a megfelelő vállalkozás, stabil ügyfélkört és stratégiai partnereket építhet ki maga köré. Mára családanyaként, üzletasszonyként és BNI vezetőként mutat példát több száz vállalkozónak.

Andricza Zsuzsanna

Régióigazgató
BNI Északnyugat Pest

Avidor András, networking szakértő, a BNI Magyarország és a BNI Szlovákia vezetője. Vezetésével a BNI Hungary és a BNI Slovakia 2019-re több mint ezer főt számláló üzleti szervezetté nőtte ki magát.

Évente közel 200 órányi előadást tart üzleti kapcsolatépítés, franchise és cégvezetés témában. Fellépett Londonban, Krakkóban, Los Angelesben, Tel Avivban, Athénban, Vietnámban, Thaiföldön, ahol olyan ismert emberek mellett adott elő, mint Brian Tracy, Ivan Misner és Jack Canfield.

Avidor András

BNI Országos igazgató
BNI Magyarország és Szlovákia

A networking következő szintje? Úgy hívják Power Team!

“19 évesen lettem vállalkozó, mert nem bírtam a kereteket. Jobban, szabadabban akartam élni mint a környezetemben élők. Az eltelt közel 20 évben jópár vállalkozást működtettem, állíthatom hogy mindet sikerrel. A networking hitem szerint a legjobb, leghatékonyabb módja egy cég fejlesztésének.

Saját példából tudom hogy milliárdokat jelent bevételi oldalon ha jól csinálod. A networking következő szintje pedig a Power Team. Hogy ez mit takar, arról beszélek majd a konferencián.”

Fehér Péter

Tulajdonos & Építési igazgató
BNI Déli Régió

A nap házigazdája: Hosszú Judit

Judit 5 éve BNI tag, jelenlegi elnöke a győri Business Dinamit csoportnak. 

Az üzleti is olyan mint a sport. Eredményt elérni, kitartó, rendszeres, fókuszált munkával lehet. Vallja, hogy mindezt sokkal könnyebb elérni egy csapatban mint magányosan. 

Hosszú Judit

Pilates oktató
Dallos Pilates

Medgyesi Zoltán 19 éves kora óta vállalkozó, számos területen kipróbálta magát, de mindig is azok a vállalkozásai lettek sikeressé, amelyekben csapatban, eredményesen kellett együttműködni. Vallja, hogy a BNI® egy üzleti konditerem, ahol megkapod a profi eszközöket, az edzői támogatást és egy csapatot, akikkel együtt fejlődhetsz.

Medgyesi Zoltán

Régióigazgató
BNI Északnyugat Magyarország

A nap házigazdája: Péterváry Kata

Kata, küldetésének tartja a kétszintű marketing stratégia bevezetését a KKV szektorban.

A pályáját az O’Neil és Converse márkák magyarországi forgalmazójánál kezdte, majd 3 évig operatív vezetője a 2534 Városunkért Egyesületnek. 2016-ban az egysület elnyerte a Civil díjat a legsikeresebb adománygyűjtő kategóriában. 32.000 fotó közül az Övé nyerte el a Nikon pályázat különdíját! Három évig Esztergom legnépszerűbb rendezvényeinek programigazgatója, majd egy munkaerőközvetítő cég kreatív igazgatója.

Péterváry Kata

Marketing stratéga
Applika System Kft.

Stratéiai partnerség szerepe egy könyvelőiroda növekedésében

Tímea 23 éve van a szakmában és 2014-ben elsőként Győrben lett BNI tag. A növekedési stratégiáját a Networking eszközökre építette és ma már Nagykanizsa mellett Győrben és Budapesten is van könyvelőirodájuk. A folyamatosan bővülő ügyfélkört az egyre erősödő stratégiai partnerségek építésével szolgálja ki.

Előadásában arról fog beszélni hogyan építették fel a stratégiai partnerségeket, mik a kihívások és milyen eredményeket értek el az együttműködésük által.

Szommer Tímea

Tulajdonos
Szommer Könyvelőiroda

Részletes program

A nap részletes programját az alábbiakban olvashatjátok.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

09

OKT

Kapunyitás, regisztráció, kávézás

7:30-9:00

09

OKT

Körasztalos networking I. (Különterem)

8:00 – 9:00

Irányított networking lehetőség az egy asztalnál ülők számára. Ismerjétek meg egymást és keressetek együttműködési lehetőségeket.

09

OKT

Andricza Zsuzsanna

9:00 – 9:20

09

OKT

Fehér Péter

9:25 – 9:55

09

OKT

Reggeli szünet

10:15 – 11:00

09

OKT

Medgyesi Zoltán

11:00 – 11:25

09

OKT

Szommer Tímea

11:30 – 11:40

09

OKT

Enrico Maggi

11:45 – 12:30

09

OKT

Avidor András

12:30 – 13:00

09

OKT

Svédasztalos ebéd

13:00 – 15:00

09

OKT

Körasztalos networking (Különterem)

13:30 – 14:30

Körasztalos networking a különteremben. Keress együttműködési lehetőséget asztaltársaiddal. Kiknek tudsz egy-egy ajánlással segíteni?

09

OKT

Szekció 1. Workshop

14:30 – 15:30

Stratégiai kör építés
(A stratégiai szekciók párhuzamosan zajlanak, ezért a résztvevők csak az egyiken tudnak jelen lenni.)

09

OKT

Szekció 2. Worksop

14:30 – 15:30

BNI építés
(A stratégiai szekciók párhuzamosan zajlanak, ezért a résztvevők csak az egyiken tudnak jelen lenni.)

09

OKT

Zárás

15:30 – 16:00

A konferencia zárása.

Milyen volt 2019-ben?

Nézd meg a tavalyi rendezvényről készült képeket!
Együttműködő partnereink