Oldal kiválasztása

Győr, 2020 október 9.

A régió legnagyobb networking rendezvénye!
A régió legnagyobb networking rendezvénye

HOL?

ETO PARK Business Hotel,
Győr, Nagysándor József u. 31.

MIKOR?

2020. október 9.
Péntek

Milyen lesz? Nézd meg videónkat és megtudod!

Miért érdemes eljönnöd?
  • Ez a régió legnagyobb networking rendezvénye.
  • Itt találkozik a BNI Északnyugat régió közössége.
  • Fantasztikus előadásokat hallhatsz sikeres vállalkozóktól, amiket Te magad is tudsz hasznosítani.
  • Közel 200 vállalkozóval találkozhatsz, köthetsz új üzleti kapcsolatokat.
  • A körasztalos networking során be tudsz mutatkozni alkalmanként 8-10 főnek, így a nap során akár 50-60 vállalkozónak is. Nem is beszélve a reggeliről és ebédről, ahol további kapcsolatokkal gazdagodhatsz.
  • Stratégiai partnereket, beszállítókat vagy épp új ügyfeleket találhatsz.
  • Csodálatos kiállítóink lesznek, akik különleges ajánlatokkal várnak.

Kiktől tanulhatsz?

Idén is fantasztikus cégvezetőktől és előadóktól tanulhattok olyan networking és cégépítési tippeket, amiket a saját cégetekben is azonnal alkalmazni tudtok.

A bevételt tervezni kell, a kiadással meg számolni

Zsuzska az iskolapadot már vállalakozóként hagyta el, a családi példát követve felismerte hogy egy cégben a bevételt tervezni kell a kiadással meg számolni.

BNI tagként megtapasztalta a személyes találkozók erejét és tudta hogy ilyen kapcsolatokon keresztül, a megfelelő vállalkozás, stabil ügyfélkört és stratégiai partnereket építhet ki maga köré. Mára családanyaként, üzletasszonyként és BNI vezetőként mutat példát több száz vállalkozónak.

Andricza Zsuzsanna

Régióigazgató
BNI Északnyugat Pest

A networking következő szintje? Úgy hívják Power Team!

“19 évesen lettem vállalkozó, mert nem bírtam a kereteket. Jobban, szabadabban akartam élni mint a környezetemben élők. Az eltelt közel 20 évben jópár vállalkozást működtettem, állíthatom hogy mindet sikerrel. A networking hitem szerint a legjobb, leghatékonyabb módja egy cég fejlesztésének.

Saját példából tudom hogy milliárdokat jelent bevételi oldalon ha jól csinálod. A networking következő szintje pedig a Power Team. Hogy ez mit takar, arról beszélek majd a konferencián.”

Fehér Péter

Tulajdonos & Építési igazgató
BNI Déli Régió

A nap házigazdája: Hosszú Judit

Judit 5 éve BNI tag, jelenlegi elnöke a győri Business Dinamit csoportnak. 

Az üzleti is olyan mint a sport. Eredményt elérni, kitartó, rendszeres, fókuszált munkával lehet. Vallja, hogy mindezt sokkal könnyebb elérni egy csapatban mint magányosan. 

Hosszú Judit

Pilates oktató
Dallos Pilates

Medgyesi Zoltán 19 éves kora óta vállalkozó, számos területen kipróbálta magát, de mindig is azok a vállalkozásai lettek sikeressé, amelyekben csapatban, eredményesen kellett együttműködni. Vallja, hogy a BNI® egy üzleti konditerem, ahol megkapod a profi eszközöket, az edzői támogatást és egy csapatot, akikkel együtt fejlődhetsz.

Medgyesi Zoltán

Régióigazgató
BNI Északnyugat Magyarország

Évek óta kutatja az üzleti humor titkát, főleg előadói helyzetben

Büszke rá, hogy állt már színpadon 2.7-es nevetés/per perc aránnyal is. Hisz benne, hogy bárki megtanulhatja a humoreszközöket és egy kis gyakorlással bármikor bevetésre készen tarthatja magánál őket.

Humor és networking

Vajon használható a humor – mint eszköz – a networkingben? A saját tapasztalataim szerint IGEN.

Az üzleti kapcsolatépítés a bizalomról szól. A szívhez pedig az egyik leggyorsabb út a humoron keresztül vezet. Az előadásban azt járjuk körbe, hogy milyen eszközei vannak az üzleti életben a humor használatának.

Megnézzük a kapcsolatépítés melyik elemeiben érdemes bevetnünk és persze gyakoroljuk is. De beszélni fogunk a humorstílusunkról is.

Dr. Németh Zoltán

“Dr. Prezi”

Nincs második első benyomás az üzleti életben sem

Kata 15 éve foglalkozik marketinggel, pályáját az O’Neil és Converse márkák forgalmazójánál marketing asszisztensként kezdte. A nevéhez köthető 2015-ös Esztergom Étele díj, szintén ebben az évben a NIKON fotópályázat különdíjasa lett. 2016-ban elnyerte a legsikeresebb adománygyűjtőnek járó Civil díjat, 3 évig Esztergom legnépszerűbb rendezvényeinek  programigazgatója. Saját vállalkozását 3 éve alapította meg, és ezzel egy időben beszippantotta őt a BNI. Jelenleg az Észak-nyugati régió értékesítésivezetője, az esztergomi csoportfejlesztési tanácsadója és az Üzletember magazin nélkülözhetetlen újságírója. Andricza Zsuzsannával közösen megalapították az Üzletember Akadémiát, ami egy sikeres vállalkozó életében mára kötelező programmá vált. Marketingesként mindig az újításokon töri a fejét, az idei év újszülöttje a Szeretetbefőtt névre elkeresztelt terméke, amivel gyermekeknek, anyukáknak, de még akár cégvezetőknek is mosolyt csal az arcára. A termékét hamarosan Ördög Nóriék, Nekem a Balaton nevű kisboltjában is megvásárolhatjátok!

Küldetése egyből a cége szlogenje is: Nincs második első benyomás, ezért úgy mutasd meg magadat és a vállalkozásodat a világnak, ahogyan szeretnéd, hogy a világ gondoljon rád!  

 

Péterváry Kata

Marketing stratéga
Applika System Kft.

Stratéiai partnerség szerepe egy könyvelőiroda növekedésében

Tímea 23 éve van a szakmában és 2014-ben elsőként Győrben lett BNI tag. A növekedési stratégiáját a Networking eszközökre építette és ma már Nagykanizsa mellett Győrben és Budapesten is van könyvelőirodájuk. A folyamatosan bővülő ügyfélkört az egyre erősödő stratégiai partnerségek építésével szolgálja ki.

Előadásában arról fog beszélni hogyan építették fel a stratégiai partnerségeket, mik a kihívások és milyen eredményeket értek el az együttműködésük által.

Szommer Tímea

Tulajdonos
Szommer Könyvelőiroda

Részletes program

A nap részletes programját az alábbiakban olvashatjátok.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

09

OKT

Kapunyitás, regisztráció, kávézás

7:30-9:00

09

OKT

Körasztalos networking I. (Különterem)

8:00 – 9:00

Irányított networking lehetőség az egy asztalnál ülők számára. Ismerjétek meg egymást és keressetek együttműködési lehetőségeket.

09

OKT

Andricza Zsuzsanna

9:00 – 9:20

09

OKT

Fehér Péter

9:25 – 9:55

09

OKT

Reggeli szünet

10:15 – 11:00

09

OKT

Medgyesi Zoltán

11:00 – 11:25

09

OKT

Szommer Tímea

11:30 – 11:40

09

OKT

Dr. Németh Zoltán - Dr. Prezi

11:45 – 12:30

09

OKT

Svédasztalos ebéd

13:00 – 15:00

09

OKT

Körasztalos networking (Különterem)

13:30 – 14:30

Körasztalos networking a különteremben. Keress együttműködési lehetőséget asztaltársaiddal. Kiknek tudsz egy-egy ajánlással segíteni?

09

OKT

Szekció 1. Workshop

14:30 – 15:30

Stratégiai kör építés
(A stratégiai szekciók párhuzamosan zajlanak, ezért a résztvevők csak az egyiken tudnak jelen lenni.)

09

OKT

Szekció 2. Worksop

14:30 – 15:30

BNI építés
(A stratégiai szekciók párhuzamosan zajlanak, ezért a résztvevők csak az egyiken tudnak jelen lenni.)

09

OKT

Zárás

15:30 – 16:00

A konferencia zárása.

Milyen volt 2019-ben?

Nézd meg a tavalyi rendezvényről készült képeket!
Együttműködő partnereink