Oldal kiválasztása

A pécsi rendezvény elmarad.

A régió legnagyobb networking rendezvénye

HOL?

Littke Palace
7621 Pécs, Szent István tér 12.

MIKOR?

2020. március 13.
Péntek

Miért érdemes eljönnöd?

  • Ez a régió legnagyobb networking rendezvénye.
  • Itt találkozik a BNI Déli régió közössége.
  • Fantasztikus előadásokat hallhatsz sikeres vállalkozóktól, amiket Te magad is tudsz hasznosítani.
  • Közel 200 vállalkozóval találkozhatsz, köthetsz új üzleti kapcsolatokat.
  • A körasztalos networking során be tudsz mutatkozni alkalmanként 8-10 főnek, így a nap során legalább 40 vállalkozónak.
  • Stratégiai partnereket, beszállítókat vagy épp új ügyfeleket találhatsz. 
  • Csodálatos kiállítóink lesznek, akik különleges ajánlatokkal várnak.

Kiktől tanulhatsz?

Idén is fantasztikus cégvezetőktől és előadóktól tanulhattok olyan networking és cégépítési tippeket, amiket a saját cégetekben is azonnal alkalmazni tudtok.

Hogyan növelném meg a céged forgalmát 100 millióval, ha pisztolyt tartanál a fejemhez?

A hazai vállalkozások többségének nincs ötlete, tapasztalata és tudása és konkrét stratégiája ahhoz, hogy növelje forgalmát és valós gyakorlati eredményeket érjen el. Egyáltalán mit tennél ha muszáj lenne a céged árbevételét növelni és új ügyfeleket behozni?

Tamás ügyfelei piacvezetők akik évről-évre növelik a forgalmukat. Legutóbbi ügyfele 5 milliárd forinttal növelte a forgalmát, 12 hónap alatt! Elárulja, hogy milyen  forgalomnövelési módszereket alkalmazna, ha az élete múlna rajta!

Olyan marketing módszerekről mesél, amelyeket Te is tudsz használni!

Bitter Tamás

Upward Marketing

A networking következő szintje? Úgy hívják Power Team!

“19 évesen lettem vállalkozó, mert nem bírtam a kereteket. Jobban, szabadabban akartam élni mint a környezetemben élők. Az eltelt közel 20 évben jópár vállalkozást működtettem, állíthatom hogy mindet sikerrel. A networking hitem szerint a legjobb, leghatékonyabb módja egy cég fejlesztésének.

Saját példából tudom hogy milliárdokat jelent bevételi oldalon ha jól csinálod. A networking következő szintje pedig a Power Team. Hogy ez mit takar, arról beszélek majd a konferencián.”

Fehér Péter

Tulajdonos & Építési igazgató
BNI Déli Régió

Hogyan segíti a céged egy nemzetközi szervezethez való tartozás?

Amikor Jagodics Tamás 2016-ban a BNI Magyarországhoz csatlakozott, cégének 150-200 millió forintos árbevétele volt. 2019-ben átlépték az 500 milliót. Előadásában elárulja, mik azok az ötletek, rendszerek, amiket a nemzetközi szervezettől átvett a saját cégébe, amik azonnal kimutatható eredményeket hoztak. Milyen kapcsolatok, partnerségek vitték előre őt és cégét, és hogyan ápolja ezeket a kapcsolatokat a mai napig.

Jagodics Tamás

Tulajdonos – Ügyvezető
Cégmenedzser Szoftver Kft.

Hogyan tízszereztem meg a forgalmam?

Magyari Csaba pécsi vállalkozó, a régió egyik meghatározó építőipari cégcsoportjának tulajdonosa. Cége generál kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozik, valamint saját ingatlan beruházásokkal. 7 éve alapító tagként csatlakozott a régió első BNI csoportjához. Eddigi tagsága alatt cége megtízszerezte forgalmát, dolgozói létszáma pedig háromszorosára nőtt.

A komoly vállalkozói karrier mellett civil és jótékonysági szervezetekben is szerepet vállal. Hobbi triatlonistaként és magashegyi hegymászóként pedig az egészséges élet és a sport szeretete kapcsán mutat jó példát számos embernek a környezetében.

Magyari Csaba

Tulajdonos – Ügyvezető
MB-Bau Kft.

A rendezvény házigazdája: Molnár-Major Márta

15 évig Budapesten, a környezetvédelmi infrastruktúra szektorban dolgozott, egy sikeres, nemzetközi szennyvíztechnológiai cég közép-kelet európai igazgatójaként.

2017. márciusában egy szegedi, stagnáló borkereskedés lelkes, és csapongó ötletekkel teli tulajdonosaként csatlakozott a BNI-hoz.

Mára azon 8%-ot kitevő tagok közé tartozik, akik 25% feletti árbevétel növekedést értek el 1,5 évnyi BNI tagságuk alatt és Szegeden meghatározó vállalkozássá vált a borkultúra területén.

Molnár-Major Márta

Tulajdonos – Ügyvezető
Borháló Franchise Üzlet Szeged

Miért kritikus a stratégiai partnerség?

Gábor több évtizedes sikeres generálkivitelezői és szakértői múlttal rendelkezett már a BNI előtt is. Fő profiljuk műemléki épületek, elsősorban templomok felújítása és restaurálása Dél-Dunántúl területén és annak vonzáskörzetében, de a kivitelezési munkákon kívül műszaki ellenőrzést, műszaki vezetést, építés szervezést és bonyolítást is vállalnak.

Gábor cége 2019-ben megduplázta korábbi árbevételét, 1 milliárdos forgalmuk fele, több mint 500 millió forint a BNI tagok ajánlásaiból, kapcsolatrendszeréből érkezett, sőt a BNI révén most egy új építőipari megoldás forgalmazásába is belevágott.

Páldi Gábor

Tulajdonos – Ügyvezető
P.K.-ÉHK. Kft.

Mit adhat neked és a cégednek egy BNI tagság?

Mit adhat neked és a cégednek egy BNI tagság? Milyen gazdasági erő van a BNI Déli régió közösségében? Ha kíváncsi vagy hogyan lehet a vállalkozásodat forradalmasítani a networking segítségével, akkor Gyöngyi előadása neked szól.

Szalai Gyöngyi

Tulajdonos & Fejlesztési igazgató
BNI Déli Régió

Games for Business

Vendler Balázs 1999-ben indította el első vállalkozását, egy vidéki online marketing ügynökséget, ami ugyan sok díjat nyert, de ennél többet szeretett volna elérni. A játékprojektjeikben látta meg a lehetőséget és 2012 végén összerakott egy 5 éves tervet arra, hogy hogyan lehet ezt a tevékenységet kivinni a globális piacra.

Az álom mára valósággá vált. Csapatával játékékosított vállalati tanulási platformot fejleszt nemzetközi piacra, főleg nagyvállalatok számára. Olyan cégekkel dolgoznak együtt, mint a brit BP, a Coca-Cola, a Generali vagy a Deutsche Bahn. Az amerikai, és a magyar Forbes is többször írt már a projektjeikről és magáról a cégről is. A szakmai dicséretek mellett a cég jelentős anyagi elismerésben is részesült 2019 augusztusában, amikor az eduPRO Group nemzetközi képzési csoport egy komoly befektetéssel megszerezte a cég többségét.

Vendler Balázs

Alapító & Tulajdonos
Games for Business

Részletes program

A nap részletes programját az alábbiakban olvashatjátok.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

13

MÁRC

Kapunyitás, open networking, kávézás

9:00 -10:00

13

MÁRC

Megnyitó - Házigazda: Molnár-Major Márta

10:00 – 10:10 

13

Márc

Szalai Gyöngyi

10:10 – 10:30

Mit adhat neked és a cégednek egy BNI tagság? Milyen gazdasági erő van a BNI Déli régió közösségében? Ha kíváncsi vagy hogyan lehet a vállalkozásodat forradalmasítani a networking segítségével, akkor Gyöngyi előadása Neked szól.

13

Márc

Páldi Gábor - Magyari Csaba

10:30 – 11:00

Moderált beszélgetés két építőipari vállalkozóval, akik stratégiai partnerként tekintenek egymásra. Együttműködésük eredménye egy ikonikus beruházás mellett az évek alatt sok milliárdos növekedés mindkettőjük cége számára.

13

Márc

Körasztalos networking I.

11:00 – 11:25

Irányított networking lehetőség az egy asztalnál ülők számára. Ismerjétek meg egymást és keressetek együttműködési lehetőségeket!

13

Márc

Körasztalos networking II.

11:25 – 11:50

Asztalcserét követően újabb networking lehetőség az egy asztalnál ülők számára. Ismerjétek meg egymást és keressetek együttműködési lehetőségeket!

13

Márc

Jagodics Tamás - Hogyan segíti a céged egy nemzetközi szervezethez való tartozás?

11:50 – 12:20

Tamás cégének árbevétele 3 év alatt 150-200 millió forintról 500 millió fölé nött. Előadásában elárulja, mik azok az ötletek, rendszerek, amiket a nemzetközi szervezettől átvett a saját cégébe, amik azonnal kimutatható eredményeket hoztak. Milyen kapcsolatok, partnerségek vitték előre őt és cégét.

13

Márc

Ebédszünet

12:20 – 13:30

Ebédszünet. Svédasztalos ebéd és networking lehetőség. 

13

Márc

Bitter Tamás - Hogyan növelném a forgalmad ha pisztolyt tartanál a fejemhez?

13:40 – 14:00

Milyen marketing módszert válassz, ha garantált eredményeket akarsz? Miért nem sikeres a legtöbb cég és hogyan tudsz kitűnni a közegből úgy, ahogy a piacodon senki más? Tamás elmeséli, hogy mit tenne a cégeddel, ha mindössze 12 hónapja lenne arra, hogy növelje az árbevételed 100 millió forinttal!

13

Márc

Körasztalos networking III.

14:00 – 14:25

Asztalcserét követően újabb vállalkozókat ismerhetsz meg, irányított networking keretek között. Ismerd meg asztaltársaid és keressetek együttműködési, partneri lehetőségeket!

13

Márc

Körasztalos networking IV.

14:25 – 14:50

A záró körasztalos networking, újabb asztalcserét követően. Keress együttműködési lehetőséget asztaltársaiddal. Kiknek tudsz egy-egy ajánlással segíteni?

13

Márc

Vendler Balázs - Hogyan lépj ki a nemzetközi piacra?

14:50 – 15:20

Érdekel hogyan lehet mikrovállalkozásból céget építeni? Olyan céget, ami képes előbb-utóbb nélküled is működi. Szeretnél kilépni a nemzetközi piacra? Vendler Balázs saját tapasztalataiból és sikertörténetéből nagyon sokat tanulhatsz.

13

Márc

Fehér Péter - A networking következő szintje: "Power Team".

15:20 – 15:50

Miért a networking a legjobb, leghatékonyabb módja egy cég fejlesztésének? Péter saját példából tudja, hogy milliárdokat jelent bevételi oldalon ha jól csinálod. A networking következő szintje pedig a Power Team. Hogy ez mit takar, arról beszél majd a konferencián.

13

Márc

Zárás

15:50 – 16:00

A konferencia zárása.

Együttműködő partnereink

Ott a helyed! Gyere el, tanulj és növeld kapcsolati tőkéd!