Oldal kiválasztása

Szombathely, 2020 szeptember 16.

A régió legnagyobb networking rendezvénye!

Szombathely ELSŐ Networking Konferenciája

HOL?

Haladás Sportkomplexum – VIP terem
9700 Szombathely, Rohonci u 3. 

MIKOR?

2020. szeptember 16.
Szerda

Neked is ott a helyed!

Miért érdemes eljönnöd?
 • Ez a régió legnagyobb networking rendezvénye.
 • Itt találkozik a BNI Vas és Zala megye közössége.
 • Fantasztikus előadásokat hallhatsz sikeres vállalkozóktól, amiket Te magad is tudsz hasznosítani.
 • Legalább 100 vállalkozóval találkozhatsz, köthetsz új üzleti kapcsolatokat.
 • A körasztalos networking során be tudsz mutatkozni alkalmanként 8-10 főnek, így a nap során akár 50-60 vállalkozónak is. Nem is beszélve a reggeliről és ebédről, ahol további kapcsolatokkal gazdagodhatsz.
 • Stratégiai partnereket, beszállítókat vagy épp új ügyfeleket találhatsz.
 • Csodálatos kiállítóink lesznek, akik különleges ajánlatokkal várnak.

Kiktől tanulhatsz?

Idén is fantasztikus cégvezetőktől és előadóktól tanulhattok olyan networking és cégépítési tippeket, amiket a saját cégetekben is azonnal alkalmazni tudtok.

Vállalkozási tapasztalatai és tanácsai, gyakorlatiasak és hasznosak lesznek azoknak a cégvezetőknek, akik nagyvállalatokkal akarnak partnerségre lépni.

Tóth Péter

a Lipóti Pékség alapító-tulajdonosa, családfő és polgármester.

Orsolya 15 év üzleti élet után, egy súlyos kiégést és egy még súlyosabb magánéleti válságot követően úgy döntött, hogy mindent megváltoztat az életében: szakított az addigi szakmájával, otthagyta az informatika és a dokumentumkezelés piacát, és megalapította saját stílustanácsadó cégét, amiről régóta álmodozott. A YURKOV missziója mára már több mint, 5.560 ügyfélnek segített a megjelenésen keresztül önbizalmat erősíteni Magyarországon, Európa-szerte, és Kaliforniában, közvetetten pedig több mint 1.350.000 embernek, a közösségi média segítségével. 

Kovács “Yurkov” Orsolya

Nemzetközi stílusszakértő,
A Stíluserő című könyv szerzője

Sokan azt gondolják – „persze, neki könnyű – mindenkit ismer…”, amikor 28 évesen hazajött, 12 év után – nem tudott magázódni és családját beleszámolva 9 embert ismert itthon. Jelenleg, hazánk legnagyobb üzleti szervezetét vezeti a BNI-t, melynek évente 2200 rendezvénye van, 43 helyszínen, 8000 ügyfelet szolgálnak ki. És talán ma már tényleg sok embert ismer.

Avidor András

BNI Országos igazgató
BNI Magyarország és Szlovákia

Cégépítés az újrakezdéstől a kiválóságig, avagy a vezető szerepe a vállalkozásban.

 A Kell Egy Csapat Élmény Kft. küldetése egymás egyediségének tiszteletén alapuló együttműködési és kommunikációs kultúra meghonosítása a vállalati és sport szektorban.

Ennek érdekében vezetői (a sportban edző) képzéseket, workshopokat, csapatfejlesztő programokat szerveznek, viselkedési stílus és motivációs felméréseket végeznek, egyéni és csoportos tanácsadást és coaching támogatást  nyújtanak ügyfeleiknek.

Hollósi Szabolcs

Kell Egy Csapat Élmény Kft

 2013 tavaszán, a sors véletlenszerű fordulata hozta azt, hogy több évtizedes, nemzetközi vállalatnál eltöltött értékesítési és vezetői tapasztalat és egy több generációs nagyon sikeres vállalkozás ötvözetéből létrejöjjön a Savaria Home Ingatlan Iroda. Céljaink közt szerepel az eddigiektől eltérő, szabadabb elvű, rugalmas, az ügyfelek érdekeit szem előtt tartó ingatlan forgalmazás meghonosítása Szombathelyen.

 

Szandi László

Savaria Home Ingatlaniroda

Anita 2018 májusában kezdte el építeni a régió első BNI üzleti közösségét. Ma már Szombathelyen kettő  BNI csoport és Zalaegerszegen egy alakuló csoport van. Célja, hogy a régióban a vállalkozók által egy olyan minőségi platform jöjjön létre, ahol bizalmi alapon adnak egymásnak minőségi üzleti ajánlást, kapcsolati tőkét megosztani és minél több stratégiai partnerséget létrehozni  az “Aki ad, az nyer” filozófia mentén. Ezáltal a térség  meghatározó gazdasági növekedést generálva. 

Együtt. Jobban. Növekszünk.

Szabó Anita

BNI Régióvezető
Vas-Zala megye

Többnyelvű fordítás-tolmácsolás félreérthetetlen szakértelemmel, mellébeszélés nélkül

Gyurácz Zoltán

Angol fordító tolmács

Lakberendezőként belső tereket tervezek. Az igényes környezet nem pusztán szép berendezést jelent, hanem ergonomikus kialakítást és optimális költségráfordítást.

A tér körül vesz minket otthon és a munkahelyünkön, nem mindegy, milyen hatással van ránk.

Megrendelőim közé tartoznak magánszemélyek, vállalkozások és közintézmények, akiknek fontos, hogy az egészséges környezet találkozzon a stílusos megjelenéssel.

Kökényesi Anka

Ank Design 
Lakásból otthont

E-Sport – Szombathely  Csapatépítő – Képzés – Oktatás – Előadás – Rendezvényszervezés – Versenyeztetés

Halmos Máté

Táplálkozási és életmód tanácsadással foglalkozok. A legnagyobb sikerem pedig több sportoló életminőségének és versenyeredményeinek javítása teljes életmód váltással, valamint magánszemélyek betegségekből való felépülése (pajzsmirigy, hasnyálmirigy, teljes emésztőrendszer regeneráció stb.), nem utolsó sorban pedig súlycsökkentés. 

Horváth Márta

HONU Kft.
Táplálkozási és Életmód tanácsadás.
Olimpiai bajnok testépítő

Jövőre jubiláló, immár 20 éves cégünk a DLS csapatát, ma olyan tőkepiaci szakértők és tanácsadók alkotják, akik a 90-es évek második felében kezdtek a szakmával foglalkozni és a mai napig gyűjtik a tapasztalatokat, kezelik az ügyfélvagyonokat országszerte.

Hisszük, h az élethosszig tartó ügyféltámogatás a befektetési döntéshozatalban az a versenyelőny, ami kiemel minket a többi cég közül. A BNI pedig tökéletes eszköze annak, h a bizalmi tőkénket, amit ügyfeleinktől kaptunk a tagtársainkon keresztül exportálhassuk az ismeretségi körükbe.”

László Balázs

DLS Befektetési és Tanácsadó Kft.

Acélszerkezetek, egyedi gépek tervezése, gyártása és kivitelezésével foglalkozunk. Nekünk azért fontos a BNI, mert itt tudunk olyan üzleti partnereket megismerni és találni, akik ötletelésben, kivitelezésben tudnak segíteni.

Vincze-Andor Balázs

VasART Kft..

A villámgyorsan változó kommunikációs térben mi leszünk a GPS-ed. Megkeressük a leghatékonyabb közösségi média felületeket és megtaláljuk a legpraktikusabb módszereket, eszközöket, amelyekkel a terméked híre garantáltan eljut a vásárlóidhoz. Hogy a vállalkozásodban rejlő értéket mások is felfedezhessék!PRO Marketing GPS: Amivel az üzenet célba ér.

Falussy Péter

PRO Marketing GPS

Célunk az, hogy tevékenységünkön keresztül az internetes felületek készítését, a kapcsolatépítést, az információ áramlását, az internetes kereskedelmet, az értékteremtést és értékmegőrzést könnyebbé, emberközelibbé tegyük.

Joós Attila

WebmarkEurope Kft.

Részletes program

A nap részletes programját az alábbiakban olvashatjátok.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

16

SZEPT

Kapunyitás, regisztráció, kávézás, kiállítók felkeresése, networking

7:30-9:00

16

SZEPT

Megnyitó Gergó Judit konferanszié

9:00 – 9:05

16

SZEPT

Szabó Anita Vas-Zala megyei Régióigazgató - köszöntő

9:05 – 9:10

16

SZEPT

Joós Attila - Falussy Péter - Márkaépítés háborúban és békeidőben

9:15 – 9:35

16

SZEPT

Kovács "Yurkov" Orsolya - Stíluserő.

9:40 – 10:00

16

SZEPT

Körasztalos networking

10:00 – 10:20

16

SZEPT

Avidor András - Ki van a szobádban?

10:25 – 10:55

16

SZEPT

Hollósi Szabolcs- Szandi László - Cégépítés az újrakezdéstől a kiválóságig, avagy a vezető szerepe a vállalkozásban.

11:00 – 11:30

16

SZEPT

Körasztalos networking -szünet

11:35 – 12:00

16

SZEPT

Kerekasztal beszélgetés - Vállalkozásom útja, nehézségek, sikerek

12:35 – 12:55

A beszélgetés résztvevői:

 • Gyurácz Zoltán
 • Kökényesi Anka
 • Halmos Máté
 • Horváth Márta
 • László Balázs
Együttműködő partnereink